AKREDITACIJE: Festivalske akreditacije omogućuju vam da pratite glavni, kao i brojne prateće programe festivala.
- Kada je reč o glavnom programu, ulaz je uz akreditacije moguć na sve predstave, a mi ćemo se potruditi da sve vas udobno smestimo kako biste mogli da uživate u predstavama.
- Osim toga, narednih dana u skladu sa mogućnostima, pozvaćemo vas da prisustvujete i određenom broju generalnih proba. Informacije o tome slaćemo vam u jutarnjim časovima, kako bi svi zainteresovani imali dovoljno vremena da se prijave.
- Kada je reč o pratećem programu, akreditovani mediji mogu da prate sve sadržaje. Jedini izuzetak je program Cirkobalkana, pa ukoliko želite da pogledate neku od predstava, javite nam se najkasnije dan ranije u odnosu na igranje predstave, kako bismo vam izašli u susret. 
 
FOTO / VIDEO: Protokol za fotografisanje odnosno snimanje predstava šaljemo vam u prilogu mejla. Za sve predstave precizno su naznačena pravila fotografisanja premijernih izvođenja ili generalnih proba. Tamo gde je fotografisanje i snimanje zabranjeno, možete da iskoristite festivalske fotografije koje će biti dodavane u folderu sa pres materijalima. 
 
PRES MATERIJALI: Svi promotivni materijali, fotografije i informacije koje mogu da vam koriste za izveštavanje o predstavama nalaze se na ovom linku. Tu su promotivne fotografije dobijene od strane trupa, kao i naše fotografije nastale na Bitefu, koje će biti dodavane iz dana u dan. Molimo vas, vodite računa o adekvatnom potpisivanju fotografija, tamo gđe je to naznačeno. Osim toga, šaljemo vam i raspored svih događaja, napravljen po danima.
 
INTERVJUI: Sve zahteve možete slati odgovorom na ovaj mejl ili pozivom na neki od kontakt telefona. 
 
Za bilo kakvo dodatno pitanje, stojimo vam na raspolaganju! 

MLADEN SAVKOVIĆ
PR i koordinator pres službe
mejl: [email protected] 
Mob. telefon: +381 64 94 28 350

SLAVICA HINIĆ
PR i protokol menadžerka
mejl: [email protected]
Telefon: +381 11 33 46 160
Mob. telefon: +381 69 899 24 16

Video i galerije slika

56Bitef22: Zatvaranje

56Bitef22: Zatvaranje

IETM: Izlet u Novi Sad

IETM: Izlet u Novi Sad

56Bitef22: “Svet bez žena“ i “Dr Auslender“

56Bitef22: “Svet bez žena“ i “Dr Auslender“

56Bitef22: (Nije) kraj sveta

56Bitef22: (Nije) kraj sveta